Energiamezők

2016.02.13 08:30

Kesze-kusza energiamezők vesznek bennünket körül. Sejtelmünk sincs róla, hogy merre mennek, hogyan hálózzák be a világot, de azt tudjuk, hogy minden mindennel összefügg. Nehéz is lenne kibogozni a világ energiamezőit akkor, amikor még a sajátunkkal sem bírunk.  Pedig jókora van nekünk is, s amilyen mi mezőnk, olyan hatással vagyunk másokra.

Amikor pocsékul vagy, elégedetlen vagy a világgal, magaddal, a körülményeiddel, a pároddal, akkor az energiaszinted bizony „béka feneke” alatt van. Nem sugárzol semmi jót. Akik körülvesznek téged, ezt a mezőt érzékelik, s alkalmazkodnak hozzád. A negatív energiák tovább gyengítik egymást. Gondolj bele! Körül vagy véve olyan emberekkel, akiknek nincs céljuk, nincs pozitív gondolatuk, a keserűség, a dolgok hiánya miatti aggódás, kétségbeesés töltik ki az életüket.

Nos, ebből a helyzetből nehézkes tovább lépni…

Mindenkinek az lenne a legjobb, ha tele lenne energiával, ha azt érezné, hogy meg tudja váltani a világot, segíteni tudna másokon. Ők azok az emberek, akiknek már csak a társaságában lenni is nagyon jó érzés.  Biztosan van olyan ember a környezetben, akivel ugyan magad sem tudod miért, de jó lenni, jó vele beszélgetni, jó a hangját hallani... Az ilyen emberek tudatosan, vagy tudtukon kívül, személyiségükből fakadóan hatalmas mennyiségű pozitív energiát hordoznak, amelyet képesek átadni másoknak. Ez adja a „jó vele lenni” érzését. Ezek az emberek tisztában vannak saját magukkal, az érzéseikkel, a gondolataikkal, tudják, hogy hogyan lehet őket irányítani, s tudják, hogyan lehet kapcsolódni egy nagyobb, egy felsőbb rendű energiamezőhöz.

Vannak emberek, akik pusztán azzal, hogy léteznek képesek jobbá tenni a világot

Milyen hatást is gyakorolhatsz másokra, ha tele vagy energiával?  A puszta jelenléted nyugalmat áraszt, nem érződik a káosz melletted, a téged körülvevők feltöltődnek energiával. A pozitív energiák hatására a körülötted lévők gondolatai is jobbak lesznek. Az egység, a céltudatosság, az őszinte kapcsolatok érzése tölti meg a teret.

Tudom, most azt mondod: Oké-oké! De hogyan érhetem el, hogy engem is ilyen hatalmas és jótékony energiamező vegyen körül?

A kérdés jogos.

 Alapvetően az érzéseid, a gondolataid határozzák meg az energiameződet. Ha folyton csak panaszkodsz, gyötrődsz, a múlton rágódsz azon, ami nincs, akkor sosem fogod elérni ezt az állapotot.  Ne az jusson eszedbe mindig, hogy milyen rossz neked, mert ez vagy az nincs a birtokodban, adj hálát azért, amid van.

Kukkants bele egy kicsit saját magadba!  Hidd el, sokat segít! Hogy nem hallod a hangot? Persze, mert az izgága egód nem engedi. Hallgattasd el egy kicsit!

Keresd olyan emberek társaságát, akikből ez a pozitív energia árad… Ne olyan ember társaságát keresd, aki csak beszél róla, hanem olyanét, akinek a jelenlétében jól érzed magad.  

És ne felejtsd el, hogy amit te magad is gondolsz és teszel, az összes többi emberre is hatással van.